انواع باطری سمعک و شرایط نگهداری از آن ها

به گزارش وبلاگ غزل، یکی از مهم ترین اجزای سمعک، باطری سمعک می باشد که کیفیت و قدرت آن تأثیر مستقیمی با عملکرد خوب سمعک شما دارد.

انواع باطری سمعک و شرایط نگهداری از آن ها

به گزارش حوزه علم،فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری وبلاگ غزل، باطری سمعک و باطری های شارژی سمعک و شارژر باتری موارد مودر بحث امروز این مقاله هستند. در ابتدا باید با انواع باطری سمعک آشنا شویم و سپس ببینیم که چه شرایطی برای نگهداری باطری سمعک ها خوب است.

سمعک دستگاهی است که ارتباط نزدیکی با بدن شما دارد و نقش مهمی را برای شما ایفا می نماید پس خیلی مهم است که تمام ساختار و اجزای آن به دقت و درستی انتخاب شوند.

با ادامه این مقاله برای آنالیز انواع مختلف باطری سمعک و شرایط نگهداری و شارژ آنها همراه باشید.

انواع باطری سمعک

با توجه به بازار عرضه نماینده این محصولات باطری های سمعک به دسته های زیر تقسیم می شوند:

بر اساس اندازه باطری سمعک به پنج دسته تقسیم می شوند: باطری 5، 10، 312 و 675. با توجه به میزان شنوایی مورد احتیاج و قدرت دستگاه سمعک این باطری ها انتخاب می شوند.

همچنین برای اینکه احتیاج به حفظ کردن این اعداد نباشد برای راحتی کار باطری سمعک بر اساس رنگ به دسته های زیر تقسیم می شوند:

  • رنگ آبی : اندازه 675
  • رنگ قهوه ای : اندازه 312
  • رنگ نارنجی : اندازه 13
  • رنگ زرد : اندازه 10
  • رنگ قرمز : اندازه 5

عمر باطری سمعک و مراقبت از آن

بر اساس مصرف معمول و روزانه اگر حساب گردد یعنی به طور میانگین روزی 16 ساعت عمر باطری سمعک بسته به نوع و اندازه آن بین 5 تا 14 روز عمر می نماید. و اگر به طور فاحشی میزان عمر باطری از این مقدار کمتر باشد مسئله ای در سمعک یا جنس باطری آن وجود دارد.

رعایت چند نکته می تواند سلامت عمر باطری سمعک را تضمین کند:

  1. باطری را همواره در دمای معمولی اتاق به شارژر باتری وصل کنید. حرارت زیاد از طول عمر باطری شما می کاهد.
  2. هنگامی که از سمعک استفاده نمی کنید درب باطری را باز کنید تا اگر رطوبتی در سمعک و روی باطری وجود دارد از بین برود.
  3. برای طول عمر بهتر و عملکرد بهتر باطری آنها را بدون بسته بندی در کیف یا جیب خود نگذارید زیرا اولا ممکن است زودتر تخلیه شوند دوما در ارتباط با اشیا فلزی ممکن است اتصالی نمایند و تخلیه شوند.

باطری های شارژی سمعک

با توجه به اینکه به نظر شارژر باتری سمعک و باطری های شارژی خرید بهتری به حساب می آیند اما مصرف باطری های یکبار مصرف سمعک متداول تر است.

معروف ترین نوع باطری سمعک باطری های یکبار مصرف روی-هوا یا معروف به زینک-ایر هستند. پس از خطر آفرین بودن باطری های جیوه ای برای سلامت استفاده از آنها در سمعک ممنوع شد.

اما در باطی هایی هم وجود دارند که به شارژر باتری متصل می شوند و عملکرد قابل قبولی دارند.

نحوه استفاده از باطری های (zinc-air)

زمانی که برچسب باطری سمعک را جدا می کنید جریان هوا با روی موجود در باطری واکنش نشان می دهد و باطری آغاز به فعالیت می نماید اما بهتر آن است که پس از یک دقیقه باطری را جایگذاری کنید و بهره ببرید تا به طور کامل باطری فعال شده باشد.

در نظر داشته باشید زمانی که برچسب را جدا می کنید دیگر نمی توانید فعالیت باطری را متوقف کنید پس اطمینان حاصل کنید که در زمان مورد احتیاجتان باطری را باز کنید.

باطری های سمعک را در جای خشک و خنک باید نگهداری کنید اما از گذاشتن باطری های روی-هوا در یخچال خودداری کنید زیرا طول عمر باطری را کاهش می دهد.

برند های مشهور باطری سمعک

برند های مختلفی برای باطری سمعک و شارژر باتری و باطری های غیر قابل شارژ سمعک وجود دارد که مشهور ترین آنها باطری دوراسل و ریوواک است.

اما صرف نظر از کیفیت برند های باطری انتخاب بهترین باطری با یاری و مشاوره امکان پذیر است و مهم تر از همه مراقب هایی که از دستگاه سمعک خود و شارژر باتری آن و باطری های بکبار مصرف سمعک می کنید.

منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا

به "انواع باطری سمعک و شرایط نگهداری از آن ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انواع باطری سمعک و شرایط نگهداری از آن ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید