نکاتی که شما را برای آشپزی مشتاق خواهد نمود

به گزارش وبلاگ غزل، شاید بعضی افراد مسائل و مسائل کوچک آشپزی دارند که مانع از لذت بردن یا حتی عدم تمایل آنها به این کار می گردد. ما در این مقاله ی خبرنگاران تعدادی روش ساده را که ممکن است بسیاری از افراد هم از آنها اطلاع داشته باشند، برایتان عنوان می کنیم که با خواندن آنها به آشپزی و امور مربوط به آشپزخانه بیشتر علاقه مند خواهید شد.

نکاتی که شما را برای آشپزی مشتاق خواهد نمود

نکاتی که در ادامه برایتان ذکر خواهیم کرد در خصوص طبخ غذا و آسان تر شدن آن و امور مربوط به آشپزی است. امیدواریم برای شما مفید واقع گردد.

1. درست کردن پاپ کرن تنها با یک ظرف و بشقاب مخصوص در مایکروفر

در صورت دلخواه می توانید نمک و روغن زیتون هم اضافه کنید. نهایتا برای 2 دقیقه و 45 ثانیه (یا تا زمان باز شدن ذرت ها) آنها را در مایکروفر قرار دهید. شما می توانید در فر هم این ذرت ها را تهیه کنید، اما این روش احتیاج به تمیزکاری کمتری دارد، طعم خوبی دارد و چون احتیاجی به روغن ندارد سالم تر است.

2. مقدار گیری آب مورد احتیاج برای طبخ برنج تنها با بند انگشتتان

برای پخت برنج مقدار آب را با اولین بند انگشت اشاره خود بسنجید. بدون توجه به سایز انگشت، این روش برای بسیاری از برنج های سفید جواب می دهد. برنج باسماتی آب کمتری احتیاج دارد و برنج قهوه ای احتمالا دو برابر این مقدار آب می خواهد.

3. فریز کردن گوشت به مدت 1 تا 2 ساعت قبل از بریدن برای داشتن برش های مرتب و باریک

با این روش برش هایی راحت تر و بهتر خواهید داشت.

4. استفاده از یک ظرف گشاد و مایکروفر برای کف کردن شیر

ابتدا شیر را در یک ظرف دهان گشاد ریخته، برای 30 ثانیه تکان دهید و سپس در مایکروفر قرار دهید.

5. آغشته کردن پیمانه یمقدار گیری به روغن قبل از مقدار گیری مواد چسبناک

این روش برای تمیز کردن هر چه سریع تر ظرف به شما یاری می نماید.

6. برش دادن ازگوشه برای پخت بهتر گوشت و سبزیجات

7. باز شدن سریع مواد یخ زده با گرفتن مستقیم سشوار روی آنها

برای باز شدن گوشت از این روش استفاده نکنید، زیرا گوشت را برای استفاده نامطمئن می نماید. بهتر است آن را در آب بگذارید و هر 30 دقیقه یکبار آن آب را عوض کنید.

8. برای کاهش اشک ریختن هنگام خرد کردن پیاز ابتدا آن را برای نیم ساعت در یخچال گذاشته، سپس سر و پوست آن را بکنید و ریشه اش را سالم خارج کنید

ابتدا پیاز را از وسط دو نیم نموده، پوست و سر آن را جدا کنید، سپس ریشه را به صورت کامل در بیاورید. چند برش افقی روی آن ایجاد نموده و سپس به صورت عمودی آن را خرد کنید.

9. از بین بردن بوی بد پیاز یا سیر با مالش استیل ضدزنگ

به علت اینکه استیل گوگرد سیر را به سمت خود می کشد، با این روش مولکول های سیر نیز به استیل نقل مکان می نمایند.

10. قرار دادن یک حوله مرطوب برای جلوگیری از خشک شدن غذا هنگام گرم کردن در مایکروفر

این حوله مرطوب یاری می نماید غذای شما رطوبت خود را حفظ کند، در غذاهایی مثل برنج و نودل از سفت شدن و لاستیکی شدن آنها جلوگیری می نماید. همچنین انتقال غذاهایی مثل برنج به یک بشقاب به گرم شدن سریع تر آن یاری می نماید.

11. سریع تر جوش آمدن آب با استفاده از ظرف بزرگتر، گذاشتن یک درب روی ظرف و افزودن نمک

از آب کمتری بهره ببرید (لزومی ندارد ظرف را کاملا پر کنید) و روی آن را بپوشانید. برای جوش آمدن از یک ظرف بزرگ تر (سطح وسیع تر برای انتقال گرما) بهره ببرید. از آلومینیوم به جای فولاد ضدزنگ (آلومینیوم رسانای بهتری است) استفاده و نمک اضافه کنید. زمانی که نمک به آب اضافه می کنید، نقطه جوش آب را به دمای بالاتری می رسانید و غذای شما زودتر می پزد.

12. قرار دادن سیب زمینی در مایکروفر قبل از پختن و سرخ کردن برای سریع تر پختن

ابتدا با یک چنگال سیب زمینی را سوراخ نموده، سپس برای مدت 4 دقیقه آن را درمایکروفر قرار دهید، بعد آن را خرد نموده و سرخ کنید تا ببینید با چه سرعتی سیب زمینی خوشمزه شما آماده می گردد.

13. امکان استفاده همزمان دو ظرف در مایکروفر با قراردادن آنها در ارتفاع متفاوت

14. شستن ظروف هنگام طبخ غذا

زمانی که از ظرفی برای طبخ استفاده می کنید بلافاصله آن را بشویید که پس از آشپزی با انبوهی از ظرف روبرو نشوید یا اگر جایی در هنگام طبخ کثیف می گردد، بلافاصله تمیز کنید.

15. قرار دادن یک ظرف برای ریختن زباله ها در کنار خود

با این روش دیگر احتیاجی نیست برای ریختن زباله به سطل مخصوص آن مرتب در رفت وآمد باشید.

16. فریز کردن گوشت با ضخامت کمتر برای کاهش زمان باز شدن گوشت چرخ نموده

17. باز گذاشتن گوشه در ظرف برای گذاشتن غذاهای گرم در یخچال

با این کار خیلی سریع دمای غذای شما به دمای ایمن تر کاهش می یابد و علاوه بر اینکه به یخچال شما یاری می نماید که راحت تر کار کند، غذا را نیز از خراب شدن حفظ می نماید.

18. استفاده از محلول سرکه سفید و آب برای تمیز کردن

برای درست کردن این محلول نسبت سرکه به آب یک چهارم است، اگر از بوی این محلول خوشتان نمی آید می توانید به آن روغن درخت چای یا روغن هسته انگور اضافه کنید و به راحتی از شر لکه های چرب خلاص شوید.

اگر شما هم روشی برای آسان شدن آشپزی و امور مربوط به آن سراغ دارید با وبلاگ غزل در میان بگذارید.

منبع: کجارو / buzzfeed.com

به "نکاتی که شما را برای آشپزی مشتاق خواهد نمود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکاتی که شما را برای آشپزی مشتاق خواهد نمود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید